Forum - News

Sponsored Hide this

Previous Next
By Administrator   #111157
Aug 02, 2016, 4:00pm  | 6,375,554    1


Gambar ehsan Andy Anuarol Effendi

KLANG, 30 JULAI: Bulatan 100 yang cukup sinonim dengan warga Klang kini dijadikan kawasan angkat oleh Gamuda GM Klang.

Bulatan tersibuk di Bandar Klang itu turut bakal dinaiktaraf dan diperindahkan imejnya.

Majlis Menandatangani Penyerahan Bulatan 100 itu ditandatangani oleh Yang DiPertua Majlis Perbandaran Klang (MPK), Datuk Mohamad Yasid Bidin dan Pengarah Urusan Gamuda GM Klang Sdn Bhd, Datuk Lim Seng Kok.

Yang DiPertuanya, Yasid berkata MPK sentiasa terbuka untuk memberikan kerjasama kepada mana-mana pihak yang berminat menaikan imej Klang.

Katanya, MPK memberi kepercayaan penuh kepada GM Klang dalam inisiatif terbabit.

“Ini kali pertama inisiatif ini dilaksanakan. MPK memuji usaha GM Klang dan memberi kepercayaan penuh pihaknya menaikan imej bulatan sekaligus kawasan sekitar,” katanya di Rumah Terbuka Aidilfitri GM Klang dan Majlis Menandatangani Penyerahan Bulatan 100, di sini.

Yasid berharap ada pihak swasta lain yang turut serta menyumbang bakti mencantikkan Bandar DiRaja itu.

“Jika usaha ini berjaya, saya berharap apa pihak lain yang turut serta menyumbang bakti bagi mencantikkan bandar ini,” katanya.

Source: SelangorKini


News on Sin Chew
Photo via Saluran Komunikasi Mpklang

Mabel Raymond   #115952
15 August 2016, 10:33:33 am
Berhati-hati di sini. Tiada siapa yang boleh membantu anda di sini atau cadangkan bagaimana anda boleh mendapatkan bantuan kewangan. paling jawab dari pemberi pinjaman pinjaman di sini, anda MESTI mengabaikan, kerana mereka adalah penipuan ... PENIPUAN sebenar ... i adalah mangsa yang i telah mengoyakkan ribuan dolar ... baik bersyukur kepada Tuhan kerana seorang saudari yang merujuk saya kepada organisasi pinjaman dibentuk oleh beberapa Kumpulan Wang Amanah Wanita Kristian. ia dipanggil wanita Kristian Pinjaman-dana Koperasi Pertubuhan (C.W.T.C.O) christianwomenloanfunds@cash4u.com dan christianwomenloanfunds@gmail.com Mereka membuat hidup saya satu yang berharga dan memberikannya makna. Apabila kakak memberikan saya hubungan mereka, saya menghubungi mereka. Kemudian saya diminta untuk pinjaman dengan semua bukti yang diperlukan untuk membuktikan bahawa saya sebenarnya diperlukan pinjaman, mereka meluluskan pinjaman sebanyak $ 250,000.00 USD dalam 48 jam selepas bertemu dan keperluan yang diperlukan mereka, pinjaman saya telah dimasukkan ke dalam akaun bank saya tanpa cagaran. Walaupun i sangat gugup dengan organisasi pinjaman pada mulanya kerana pengalaman buruk saya sebelum ini, terutamanya apabila isu saya menetap caj Pendaftaran datang, saya berpegang kepada iman saya kerana hakikat bahawa saudara saya merujuk saya, faham dibersihkan , dan sebagai Tuhan harus mempunyai, sedikit yang saya tahu bahawa kelemahan kewangan saya telah datang ke akhir akhir. Jika tidak untuk rujukan cepat dari kakak christian kepada sumber yang tulen ini, saya akan menyesal jumlah hidup saya, kerana pada ketika itu saya hanya bercerai bapa anak saya, dan anak saya (Kenneth) telah berhadapan dengan kehidupan dan keadaan kematian. Saya berhadapan dengan bil hospital dan saya juga menghadapi perampasan di pangsapuri saya. Butiran organisasi ini ALLAH DIHANTAR tidak akan mendedahkan buat masa ini kerana takut penyamaran (kerana ia telah mendapati bahawa beberapa orang tidak benar-benar memerlukan bantuan kewangan, tetapi mereka hanya mahu mengumpul wang daripada organisasi pinjaman christian tulen ini) . Dan ia adalah kerana sebab ini mereka don, t memberi pinjaman bagaimanapun. Anda mesti dapat meyakinkan mereka dengan baik, dan memberikan keterangan-keterangan yang baik untuk menunjukkan bahawa anda benar-benar memerlukan pinjaman sebelum mereka boleh meluluskan untuk anda. jagaan mereka adalah sangat berpatutan dan boleh dipercayai berbanding dengan banyak di luar sana, kadar faedah mereka hanya 4%, pembayaran balik dokumentasi sedikit 1-10years, dan pemeriksaan kredit sedikit. Seperti yang saya telah sebelum ini berkata, atas sebab-sebab keselamatan i hanya boleh memberikan alamat e-mel mereka. Hayati inisiatif baru ini. Jangan ragu untuk menghubungi mereka melalui E-mel sebagai pegawai pinjaman mereka / rep tuan Perry smith akan hadir untuk anda dan anda akan bebas daripada penipuan dan beban kewangan.
Hubungi E-mel ... christianwomenloanfunds@cash4u.com dan christianwomenloanfunds@gmail.com
Hubungi Telefon ..... 233553866486
Login is required to join this conversation
Related Post
Tapak Pasar Pandamaran jadi institut belajar memandu
Strong winds bring down ceiling of Bukit Raja toll plaza
Kerajaan kaji naik taraf laluan Jalan Kebun, Jalan Bukit Kemuning
MPK steps up spot check on eateries
Busy slip road in Klang will close permanently
MPK PBT pertama laksana apps Smart Parking
Three nabbed over Klang robberies
Sasar Klang tumpuan Peta Pelancongan Malaysia