Login   /   Register   /   Create Post   /   Create Directory
PaSangLang  .com 

K L A N G    C O M M U N I T Y

Advance Search
   
6,350,308    5    0    0
Post by Mazni Azmi   #117074    |    Aug 31, 2017, 12:15pm   |    Health & Wellness
Previous    Next
PaSangLang Rating  :   Like 0    Dislike 0

Adakah tuan & puan mencari pengedar shaklee di klang? Tak perlu cari jauh. Maznee ada disini untuk COD vitamin shaklee terus ke rumah anda.

.

Produk Shaklee di Klang

Maznee adalah pengedar Shaklee lembah Klang yang aktif menggunakan sendiri produk Shaklee

.

pengedar shaklee klang

Dan kini telah 6 tahun menggunakan sendiri produk shaklee.

.

Dan dah jadi ahli shaklee klang selama itu juga

.

Sekiranya tuan & puan mempunyai kemusykilan & soalan tentang produk Shaklee. Boleh Whatsap Maznee.

.

Dan jika tuan puan di kawasan Klang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee untuk kegunaan sendiri & keluarga tersayang, boleh hubungi saya.

.

Whatsap saja Maznee

.

Dan kami akan hantarkan COD kepada anda di kawasan Klang.

.

Jalan di kawasan Klang ni memang kami dah arif insyaallah. Senang saja nak hantar kan

.

Jenama Shaklee adalah nama yang dikenali di peringkat antarabangsa

.

Atlet olimpik & angkasawan pun makan shaklee. Serius!

.

Apa lagi orang Klang kan

.

Lepas ni semua orang Klang boleh cuba makanan tambahan pilihan ahli sukan berprestasi tinggi & angkasawan

.

Insyaallah, Maznee akan bantu tuan & puan untuk mengambil produk shaklee dengan betul

.

Supaya hasilnya terbaik

.

Dan berbaloi untuk setiap sen yang di keluarkan

.

Kenapa Maznee & keluarga istiqamah makan Shaklee?

Maznee mula makan shaklee semasa mengandung anak no 2. Kemudian sambung pula dengan set berpantang shaklee

.

Terus lagi dengan set tambah susu ibu shaklee

.

Produk Shaklee telah disahkan halal, berkesan & diperbuat dari daripada bahan semulajadi.

.

Anda di Klang nak cuba produk Shaklee? Produk Shaklee ada banyak kegunaan. Antaranya :


  1. Vivix Shaklee
  2. Set berpantang shaklee untuk ibu bersalin
  3. Set mengandung shaklee untuk ibu hamil
  4. Set untuk tambah susu badan
  5. Set untuk badan cergas
  6. Vitamin untuk suami isteri yang cuba hamil
  7. Set Shaklee untuk kulit cantik
  8. Set untuk stroke, diabetes, kolesterol tinggi, kebas-kebas, buah pinggang bocor, kanser, rabun, gastrik, pedih ulu hati
  9. Set kanak kanak shaklee untuk membantu anak kita cukup khasiat & lebih aktif & cerdas belajar di sekolah
  10. Dan lain-lain

Lokasi Ejen Shaklee di Klang

Maznee sertakan peta di google map jika tuan & puan mahu ambil sendiri produk shaklee di rumah Maznee. Di Shaklee Kampung rantau panjang Klang

.

.

Klik sini untuk google street view

.

Kordinat : Latitude / Longitude 3.05322,101.402522

.

Atau kalau nak Maznee hantar terus pada anda.

.

Tak ada masalah

.

Tidak kira apa keperluan anda, Shaklee boleh bantu anda. Hubungi saya untuk bantuan lanjut.


Sentiasa Selamat – Sentiasa Berkesan – Sentiasa Semulajadi

.

Hubungi saya segera untuk mendapatkan info lanjut, harga istimewa dan konsultasi secara PERCUMA!.

.

Pengedar Shaklee Terbaik Anda:

.

Maznee Azmi


Shaklee ID : 963860


SMS & Whatsapp :

019-2653791


Pick up/COD Area :

» Sekitar Klang (Sementa, Kapar, Sg Kapar, Meru, Bandar Baru Klang, Bandar Bukit Raja, Aeon Bukit Raja, Bukit Tinggi, Bandar Sultan Sulaiman, & kawasan berhampiran)

.

Penghantaran seluruh Malaysia, Sabah & Sarawak.

.

Dapatkan Set Shaklee anda sekarang!



Gonzalez Andres   #115368   
29 September 2017, 10:26:18 pm
Halo, saya pemberi pinjaman Pinjaman Asing saya memutuskan untuk memberi pinjaman jangka pendek, sederhana dan panjang kepada orang yang jujur walaupun pendapatan bulanan mereka sedang berusaha untuk memenuhi keperluan asas mereka. Kadar faedah ke atas pinjaman adalah 2% daripada keseluruhan syarat pinjaman dan pinjaman adalah sangat mudah. Pinjaman yang diminta akan diperoleh dalam masa beberapa jam selepas penyerahan permohonan. Jika berminat hubungi kami melalui e-mel ini (GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)
Gonzalez Andres   #115368   
29 September 2017, 10:30:12 pm
​​​​Hello, I am a Foreign loan lender I decided to grant short, medium and long terms loans to honest people who in spite of their monthly incomes are struggling to meet their basic needs. The interest rate on loans is 2% of the entire loan and loan supply conditions are very simple. Th​​e loans requested are obtained within ​few hours after the submission of applications. ​​if interested contact us via this email ​​(​​GONZALEZANDRESLOAN@GMAIL.COM)​​​​
Angga Annisa   #117207   
14 October 2017, 12:53:27 pm
Ini luar biasa saat saya mengira semua telah selesai dengan saya Ibu Iskandar datang untuk menyelamatkan saya. Saya sangat berhutang sejauh orang-orang yang saya pinjam uang dari geng melawan saya dan kemudian membuat saya ditangkap sebagai akibat dari hutang saya. ditahan selama berbulan-bulan maka masa rahmat diberikan kepada saya saat saya dipulangkan dan dibebaskan untuk pergi dan mencari uang untuk membayar semua hutang yang saya terima sehingga saya diberitahu bahwa ada beberapa kreditur sah online sehingga saya harus mencari Karena melalui blog saya berualang kali tertipu tapi ketika saya menemukan Ibu Iskandar CEO ISKANDAR LESTARI LOAN FIRM, Tuhan mengarahkan saya ke iklannya melalui blog karena daya tarik saya terhadapnya adalah benar-benar mukjizat mungkin karena Tuhan telah melihat bahwa saya memiliki banyak menderita karena itulah dia mengarahkan saya kepadanya. Jadi saya menerapkannya dengan antusias setelah beberapa jam pinjaman saya disetujui oleh Dewan dan dalam dua hari saya dikreditkan dengana jumlah pasti yang saya berikaan untuk semua ini tanpa jaminan tambahan Kredit Tanpa Agunan (KTA) sama seperti saya berbicara dengan Anda sekarang saya telah dapat menghapus semua hutang saya dan sekarang saya memiliki supermarket sendiri, saya tidak memerlukan bantuan orang lain sebelum saya memberi makan atau mengambil keuangan apa pun keputusan saya tidak punya urusan dengan Polisi lagi saya sekarang adalah wanita merdeka. Anda ingin mengalami kemandirian finansial seperti saya silahkan hubungi Ibu melalui BBM-nya: {D8980E0B} atau melalui email perusahaan: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com) Anda tidak dapat memperdebatkan fakta bahwa di dunia kesulitan ini Anda memerlukan seseorang untuk membantu Anda mengatasi gejolak keuangan dalam hidup Anda dengan satu atau lain cara, jadi saya memberi Anda mandat untuk mencoba dan menghubungi Ibu Iskandar di alamat di atas sehingga bisa mengatasi kemerosotan keuangan dalam hidup Anda. Anda bisa menghubungi saya melalui email berikut: (anggaannisa1979@gmail.com)) selalu bersikap positif dengan Ibu Iskandar dia akan melihat Anda melalui semua tantangan finansial Anda dan kemudian memberi Anda sebuah tampilan baru finansial.
CREDIT FINANCIAL GROUP   #117475   
06 January 2018, 6:37:37 am
Bismillah

   Dari meja kerja dan kantor CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini berjanji akan menjadi tahun lebih banyak uang di rekening bank Anda, hal ini karena kami mengelola CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang memiliki kebutuhan finansial besar tahun baru ini untuk memulai bisnis satu atau dua bahkan untuk merenovasi rumah mereka juga untuk menghidupkan kembali bisnis mereka dan jangan takut pada pemasangan bulanan Anda karena kami memiliki paket khusus untuk mempersiapkan Anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana menginvestasikan uang Anda dengan sumber daya yang sangat tinggi. bisnis jadi tolong jangan hanya duduk di sana dan kemudian membiarkan orang lain untuk maju secara finansial mengatakan tidak pada kemiskinan tahun ini mengatakan tidak kepada hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang bisa membawa kemasyhuran Allah tidak menyangka kita menjadi miskin ketimbang kita menjadi bijak dalam menghasilkan uang dan kemudian menginvestasikan uangnya dalam bisnis yang sangat menggiurkan sehingga melalui ini kita di sini untuk meminjamkan Anda karena CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang telah Anda cari anda bisa menghubungi kami melalui detil kontak di bawah ini

Firm: CREDIT FINANCIAL GROUP
E-mail: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
BBM INVITES: {DDA46523}
Alfred Nehemia   #117760   
24 March 2018, 12:32:42 am
Kabar baik!! pencari pinjaman !!!

Nama saya Alfred Daniel Nehemia dari bali Indonesia, roti CEO Daniel Bakery, Pertama-tama saya akan mengatakan bahwa Tuhan harus memberkati Lady jane karena mengenalkan saya kepada perusahaan pinjaman yang jujur ​​dan halal sehingga saya benar-benar percaya bahwa Anda memberi tahu rekan kerja bahwa saya mempunyai Ide bagus untuk memulai bisnis sendiri karena mendapat pekerjaan tidak mudah jadi saya pergi ke bank untuk mendapatkan pinjaman (Rp800 juta) tapi mereka semua meminta uang muka sebesar jumlah pinjaman saya tapi satu-satunya properti yang saya miliki adalah motor. Sepeda, yang membuat saya merasa kecewa
Jadi saya mencari perusahaan pinjaman online tapi kebanyakan menipu dan menipu, saya hampir kehilangan harapan dan kepercayaan diri sampai saya membaca artikel tentang lady jane tapi saya tidak sempat menutup tapi membaca artikelnya jadi saya mencoba pencarian online lain yang disebut craigslist. org dimana saya melihat iklan perusahaan Dangote Loan jadi saya memutuskan untuk melamar dan menghubungi lady jane juga

Dangote Loan Company memberikan pinjaman dengan tingkat suku bunga 2% dan tidak kurang dari Rp20 juta

Saya mengikuti prosedur di sana, memberikan semua yang diminta, saya juga sangat takut, tapi untuk kemuliaan tuhan, doaku dijawab dan uang pinjaman saya ditransfer ke saya tanpa masalah.

jadi jangan buang waktu anda kontak Dangote perusahaan pinjaman Via dangotegrouploandepartment@gmail.com

Anda juga bisa mencari di google untuk informasi lebih lanjut, ini nyata dan sangat nyata atau hubungi saya juga melalui email di alfreddaniel324@gmail.com dan juga di BBM: 7AEA8FA5
Login is required to join this conversation
 
 Sponsored 
 Related post for Health & Wellness 
•  Hair is expensive
•  Diploma in Yoga (UK) - NEW INTAKE (April/May 2018)
•  Diploma in Aromatherapy (UK) - NEW INTAKE (Apr 2018)
•  Certificate in Diet & Nutrition (UK) - NEW INTAKE (Apr 2018)
•  Hada-Labo PROMO! Use Code: RCM20
•  Hada-Labo PROMO! Use Code: RCM20
•  Best Good Morning Motivational Quotes
•  Reduce heat under roof & lower down your electric bill
More ...
 Klang Weather Today ! 
 Join Us on Facebook 






Infomation
About Us
Contact Us
FAQ
Advertise with us
Why Us ?
Our Package
Our Sites
Klang Deals !
Klang Directory
Monthly Pick
Album
Weather Forecast
Air Pollutant Index
Klang Agent
Properties
Car
Insurance
Pest Control
Internet Plans
Website / Software
Forum Topic
News Events Job Vacancy
Services Property Finance Community & Awareness
Entertainment Attractions Food
Health & Wellness Digital & IT Trading
Promotion Others
Terms of Use  •   Privacy Notice   Copyright ©2018 Pasanglang.com  •  All Rights Reserved